Gezocht op auteur met naam ''.
Resultaat 1 tot 9 van in totaal 9 gevonden boeken.

7
Bankroet (Misdaadroman)
Geschreven door Pieter Aspe, gelezen op 23-5-2009
Een aardige misdaadroman, waarin Van In en Hannelore weer aan de slag kunnen. Ze beginnen in Veneti, waar een Belg wordt vermoord en belanden vervolgens in Oostende, waar de ontknoping plaatsvindt. Het is een verstevigde Baantjer, zou ik zeggen en niet te vergelijken met Larsson, maar zeer ontspannend.
5
Vagevuur (Misdaadroman)
Geschreven door Pieter Aspe, gelezen op 31-1-2007
Een iets te ingewikkeld mysterie wordt hier opgelost, zoals gebruikelijk door Commissaris Van In en zijn vrouw Hannelore. De combinatie van toneel en Chileense geheime dienst ging mij hier wat ver, maar misschien moet je deze Aspe's ook met een tussenpoos van een half jaar of zo lezen. Voorlopig even geen Aspe meer in ieder geval.
7
Casino (Misdaadroman)
Geschreven door Pieter Aspe, gelezen op 17-1-2007
Een misdaadroman over de gokwereld, met Van In en Hannelore in de hoofdrol natuurlijk. Van In krijgt het moeilijk met zijn eigen speeldrift en zijn leeftijd, maar slaagt er toch in een roulettespel met als inzet het doden van mensen tot stilstand te brengen. Heel aardig.
7
Het vierkant van de wraak (Thriller)
Geschreven door Pieter Aspe, gelezen op 16-12-2006
Kern van het verhaal is de ontmanteling van de positie van de steenrijke Ludovic Degroof. Iemand heeft het op zijn familie gemunt en langzaam maar zeker krijgt Van In door hoe het zit. In deze allereerste thriller van Aspe ontmoet Van In Hannelore Martens, op wie hij verliefd wordt en met wie hij in de latere boeken talloze zaken oplost. Altijd aangename vakantieliteratuur dit.
7
Zonder spijt (Thriller)
Geschreven door Pieter Aspe, gelezen op 2-7-2006
In deze thriller moet Pieter van In het opnemen tegen hooggeplaatste figuren die zich hebben ingelaten met de Bende van Nijvel. Collega Versavel moet het wel ontgelden in deze aflevering, helaas. De moeite waard.
7
Tango (Misdaadroman)
Geschreven door Pieter Aspe, gelezen op 10-8-2005
Van In en Hannelore worden in deze krimi wel heel dicht op de huid gezeten: hun kinderen worden ontvoerd door maffia en corrupte politici in het onvolprezen Brugge. Smakelijk vakantietussendoortje.
7
Blauw bloed (Misdaadroman)
Geschreven door Pieter Aspe, gelezen op 17-5-2003
Commissaris Van In en zijn vriendin, onderzoeksrechter Hannelore Martens, raken verzeild in een ingenieuze moordzaak, met een koninklijk tintje. Uiteraard vakkundig door beiden opgelost.
5
Grof wild (Misdaadroman)
Geschreven door Pieter Aspe, gelezen op 23-5-2002
Eva en Victor gaan hun 25-jarig huwelijk vieren in een huisje in de Ardennen. Het wordt een soort nachtmerrie. Beetje slap verhaal, eerlijk gezegd. In Waregem gekocht, dat wel.
7
Zoenoffer (Misdaadroman)
Geschreven door Pieter Aspe, gelezen op 7-1-2002
Commissaris Van In onderzoekt een moord in een park waar homos worden gemolesteerd, maar komt terecht in een politieke ETA aanslag. Niet slecht, met aardige tussendoortjes.