Gezocht op auteur met naam ''.
Resultaat 11 tot 17 van in totaal 17 gevonden boeken.

6
De vijfde vrouw (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 4-7-2004
Opnieuw een thriller die de moeite van het lezen waard is, al moet ik eerlijk zeggen dat ze wel wat langdradiger beginnen te worden. Of ik heb er teveel gelezen, dat kan ook. Maar goed, de nieuwste ligt al weer klaar, het is niet anders. In De Vijfde Vrouw gaat het om een stevige wraakoefening: mannen die mishandeld hebben, worden op wrede wijze aan hun einde gebracht.
8
De man die glimlachte (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 7-6-2004
Behoorlijk spannende thriller over inspecteur Wallander, die na een stevige depressie alle misdadige activiteiten van Alfred Harderberg, een zeer rijk man, achterhaalt en de man achter de tralies brengt. Neem maar mee op vakantie, dit boek.
6
Het graf (Detective)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 30-5-2004
Cadeauboekje wegens de week van het spannende boek. Inspecteur Wallander wil een huis kopen op het platteland. Bij de bezichtiging vindt hij in de tuin een deel van een skelet. Er blijken twee geraamtes begraven te liggen. Natuurlijk lost hij het op. Aardig boekje.
8
Midzomermoord (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 6-12-2003
Opnieuw een spannend avontuur van inspecteur Wallander. Deze keer moet hij de strijd aan met een seriemoordenaar die een hekel heeft aan mensen die zich verkleden en mensen die gelukkig (lijken te) zijn. Na acht moorden lukt het Wallander en zijn collega's de oplossing te vinden.
8
Moordenaar zonder gezicht (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 24-10-2003
Een oud echtpaar wordt op ongelooflijk wrede wijze vermoord. Dat leidt tot een ingewikkelde speurtocht o.l.v. Kurt Wallander. Het lijkt erop dat buitenlanders de moord gepleegd heben, maar pas na verschillende zijpaden wordt de moord opgelost. De onderkoelde stijl van Mankell is buitengewoon aangenaam.
8
Dwaalsporen (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 9-9-2003
Inspecteur Wallander achterhaalt waarom een meisje zichzelf verbrandt en er vervolgens vier mannen met een bijl worden vermoord. Spannend en ontspannend.
7
De witte leeuwin (Detective)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 20-11-1999
Inspecteur Wallander-reeks, altijd spannend.
vorige 1 2