Gezocht op auteur met naam ''.
Resultaat 21 tot 30 van in totaal 38 gevonden boeken.

7
De wraakgodin (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 21-12-2002
Miss Marple lost een oude misdaad op voor een gestorven vriend. Natuurlijk vindt ze uit wie tien jaar geleden een jong meisje heeft vermoord. Nummer 13 in de Poemareeks. Altijd leuk voor in de (kerst)vakantie.
6
Lord Edgware sterft (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 24-10-2002
Een leuke Hercule Poirot over een actrice die wel op heel slimme manier haar man vermoordt, maar daarbij uiteraard door Poirot wordt ontmaskerd. Nummer 11 in de vernieuwde Christiereeks, lekker leesvoer voor de vakantie op Kreta.
4
De werken van Hercules (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 28-7-2002
Een zeer slaapverwekkende detective. Met Hercule Poirot valt het meestal tegen, maar deze is heel erg. Niet aan te raden. Hij lost een aantal problemen op, maar het duurt allemaal nogal. Nr. 10 in de Poemareeks.
5
De vier klokken (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 24-7-2002
Beetje zeurderige detective over moord op een man, waarbij raadselachtige klokken en een uitzendbureau voor typistes een rol spelen. Wel erg langdradig deze. Deel 8 in de Poema-reeks.
7
Een kat tussen de duiven (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 22-7-2002
Moord op een meisjeskostschool, relatie met een revolutie in het midden-oosten. Het kan niet op. Herlezen, want het is vakantietijd. Deel 7 in de Poema-reeks. Poirot op z'n best.
6
Zoek de moordenaar (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 15-7-2002
Tijdens spel Jacht op de moordenaar vindt een echte moord plaats, op een Engels landgoed. Hercule Poirot lost hem op. Vakantieboek. Agatha Christie serie nr. 5.
6
Wie adverteert een moord! (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 14-7-2002
Miss Marple lost een moord die als grap wordt aangekondigd, vakkundig op. Agatha Christie serie nr. 9. Vakantieboekje.
6
Poirot speelt bridge (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 29-6-2002
Vier moordenaars en vier speurders maken de moord mee op meneer Shaitana, tijdens een partij bridge. Poirot lost het op. Nummer 4 in de Christie reeks van Poema. Goed leesvoer als je het erg druk hebt.
7
Moord in de pastorie (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 28-6-2002
Moord op kolonel Protheroe uit St. Mary Mead. Was de introductie van Miss Marple en het begin van de succesvolle serie. Nr. 3 in de nieuw uitgegeven Poema reeks.
7
Trein 16:50 (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 12-6-2002
Tweede deel in de nieuwe Christie serie. Al eerder gekocht en gelezen, maar in de nieuwe serie lijkt het weer nieuw. Moord vanuit de trein gezien, daarna vakkundig opgelost door Miss Marple en Lucy. Ook bij tweede lezing weer grappig, zeker nu de eerste keer lang geleden was.