Gezocht op auteur met naam ''.
Resultaat 1 tot 3 van in totaal 3 gevonden boeken.

6
Masser Brock (Roman)
Geschreven door Bert Wagendorp, gelezen op 7-3-2017

Niet onaardig, net als Ventoux. Wel erg dik en misschien wat veel zijwegen, die niet uitgewerkt worden. Het journalistenbestaan gaat niet over rozen, als je columnist Masser Brock (mooie naam, dat wel!) mag geloven. Herkenbare figuren (Mart Smeets, Mark Rutte), een (te) aardige samenloop van omstandigheden en dan ook nog een soort happy end, wat wil je nog meer als lezer als je even niet teveel te doen hebt. 

7
Een zaterdagmiddag (Novelle)
Geschreven door Bert Wagendorp, gelezen op 23-10-2016

Een eenvoudig, subtiel verhaal over een verhaal dat een moeder aan haar zoon vertelt. Een bom - van de geallieerden - doodde haar kleine broertje, op het schoolplein van de school waar haar vader het hoofd van was. Het is zeventig jaar geleden gebeurd en haar broertje was de ideale zoon van haar vader, bestemd voor veel meer dan hij zelf ooit had bereikt. Het biedt ook de zoon van de moeder een andere kijk op zijn leven en dat van zijn moeder en vooral van zijn grootvader. Mooi!

6
Ventoux (Roman)
Geschreven door Bert Wagendorp, gelezen op 19-7-2013
Een heel aardige roman over vijf vrienden die een noodlottig ongeval bij de Mont Ventoux hebben meegemaakt (de dood van een van hen). Er doorheen speelt het meisje Laura, destijds (dertig jaar geleden dus) de geliefde van de overleden man. Nu, dertig jaar later, gaan de vrienden terug en ontmoeten ze Laura opnieuw, die openheid van zaken geeft. Het boek leest lekker weg, het einde is misschien wat vergezocht en wat al te 'feel good', maar toch een prima zomerboek ten tijde van de Tour de France.