Gezocht op auteur met naam ''.
Resultaat 1 tot 3 van in totaal 3 gevonden boeken.

6
Obsessie (Roman)
Geschreven door Tatiana de Rosnay, gelezen op 3-8-2018

Pascaline (rond de veertig, gescheiden, dochtertje verloren) zoekt een woonruimte in Parijs waar ze helemaal opnieuw kan beginnen. Dan ontdekt ze dat in haar appartement een moord is gepleegd, waardoor ze geobsedeerd raakt. Ze is it-specialist en heeft een goede baan, die ze door deze obsessie ook dreigt te verliezen. Ze lijkt op een gruwelijke manier wraak te nemen op 'alles'. Uit de bieb gehaald, niet onaardig, met een zeker thrillerelement erin. 

5
Een Parijse affaire (Verhalen)
Geschreven door Tatiana de Rosnay, gelezen op 19-7-2015

Eerlijk gezegd: je kunt dit boekje net zo goed niet lezen, want het stelt werkelijk helemaal niets voor. Kennelijk een snel geschreven, geld verdienend boekje tussendoor. Op de achterflap staat dat het een 'intense beschrijving (is) van de vele aspecten van overspel, waarin humor samengaat met mededogen en verborgenheid met verlangen.' Nou niet dus. Haar naam was Sarah, dat vond ik wel de moeite waard, maar dit boekje, nee laat dat maar liggen. 

7
Haar naam was Sarah (Roman)
Geschreven door Tatiana de Rosnay, gelezen op 24-7-2009
Sarah wordt met haar ouders opgepakt tijdens de razzia in Parijs in 1942. Ze heeft haar broertje in een kast opgesloten in het vertrouwen dat ze hem later weer kan ophalen. Als ze ontsnapt uit het kamp in Frankrijk wordt ze geholpen en gaat ze op zoek naar haar broertje. Zestig jaar later gaat een Amerikaanse journaliste, getrouwd met een Fransman, wonen in het pand waar Sarah ooit werd weggehaald. Als ze erachter komt wat er gebeurd is, gaat Julia Jarmond, de journaliste, op zoek naar de waarheid. Mooie roman, een beetje over de top misschien, maar - zeker in rustige tijden - een aanrader.