Gezocht op auteur met naam ''.
Resultaat 1 tot 10 van in totaal 23 gevonden boeken.

8
Geheim Dagboek 21, 1998-2000 (Dagboeken)
Geschreven door Hans Warren, gelezen op 22-2-2010
Echt het laatste dagboek dus, want in 2001 sterft hij, zoals we al lazen in het eerder uitgegeven allerlaatste deel. Het blijft de moeite van het lezen waard en je waant je helemaal in zijn wereld, ergens in Zeeland (Kloetinge), van waaruit hij tochten maakt, moet maken soms, met Mario. Maar van waaruit hij ook van alles ziet in de natuur dichtbij en iets verder weg, geniet van de voor hem aantrekkelijke kunst, lekker eten en de nog mooie dingen om hem heen. Met een eerlijkheid om jaloers op te zijn vult hij zijn dagboeken met alles wat hem overkomt en wat hij denkt, tot schaamteloosheid aan toe. Ruzies met Mario zijn aan de orde van de dag, maar worden altijd weer - soms stilzwijgend - bijgelegd. Jammer dat dit de laatste was. Maar ik heb deel 19 nog steeds niet gevonden, dus er rest er nog eentje.
8
Geheim Dagboek 20, 1996-1998 (Dagboeken)
Geschreven door Hans Warren, gelezen op 6-8-2008
Tot mijn grote ergernis heb ik deel 19 gemist, niet gekocht en ook niet gelezen, terwijl het vorig jaar is uitgekomen. Op zoek dus en al wel dit deel gelezen. Weer veel geruzie, kunstaankopen, tochtjes, maar toch steeds weer de moeite waard. Ik kan er niet genoeg van krijgen tenminste. De kwalen nemen toe, dat wel, maar het hoort bij het ouder worden en zijn zelfspot, maar ook zijn getob boeit me telkens weer.
8
Geheim Dagboek 18, 1990-1992 (Dagboeken)
Geschreven door Hans Warren, gelezen op 9-11-2006
Gelukkig is dit Dagboek weer in de oorspronkelijke vorm uitgegeven. In deze jaren tobt Hans Warren heel wat af over zijn leven, zijn aanstaande dood (die hij verwacht, al duurt het nog jaren), de verhouding met Mario en zijn relatie met zijn vrouw en kinderen. Ik blijf het boeiend vinden, deze innerlijke strijd, die Warren zo openlijk etaleert. Enerzijds hoort het niet, anderzijds blijft hij door zijn - hoewel misschien niet altijd helemaal oprechte, maar toch - eerlijkheid heel erg dapper. Als je al