Gezocht op auteur met naam ''.
Resultaat 1 tot 4 van in totaal 4 gevonden boeken.

5
Afgunst (Thriller)
Geschreven door Saskia Noort, gelezen op 4-6-2007
Een cadeauboekje omdat juni de maand van het spannende boek is. Bloedstollend, staat er op de achterkant, maar mij iets te veel van het goede. De hoofdpersoon wordt belaagd en mishandeld door haar ex en het hele boekje door wordt uitvoerig beschreven wat hij met haar doet en hoe ze er tenslotte uit komt. Nee, niet echt de moeite waard, al zullen de liefhebbers er misschien van smullen. Ik niet.
6
Nieuwe buren (Thriller)
Geschreven door Saskia Noort, gelezen op 16-10-2006
Een vrouw met een obsessieve kinderwens verliest haar kind tijdens de achtste maand van haar kunstmatig bewerkstelligde zwangerschap. De kinderwens laat de vrouw niet los, integendeel. Dan begint de ellende pas goed. Noort schetst ons een ongelukkig huwelijk inclusief bezoeken aan een therapeute en de opbloeiende relatie met de nieuwe buren in de vinexwijk. De buren zijn van alle markten thuis, xtc-feesten, parenclubs enz. De afloop is dramatisch, zoals Noort in het begin al laat zien. Een kundig geschreven boek, Saskia Noort kan wel schrijven en het leest lekker weg, maar met helaas nog al wat overbodige beschrijvingen van sexscenes (wat moet we daar nog mee in deze internettijd?). Geen echt hoogstandje dus, maar prima voor een dagje aan het strand. (FW)
6
Terug naar de kust (Thriller)
Geschreven door Saskia Noort, gelezen op 5-8-2004
De voorganger van De eetclub, ook literaire thriller genoemd. Thriller kan nog wel, literair is de vraag. Maar ook deze leest snel weg, daar niet van. Een jonge moeder wordt bedreigd en probeert aan de bedreigingen te ontkomen door bij haar zus in te trekken. Die in hun ouderlijk huis aan de kust woont. Aardig spannend, een echt vakantieboek.
6
De eetclub (Thriller)
Geschreven door Saskia Noort, gelezen op 16-6-2004
Een thriller over vijf bevriende yuppenechtparen, van wie eerst een man het leven verliest tijdens een brand in zijn huis. Zijn vrouw en kinderen overleven deze ramp. Vervolgens sterft de vrouw van een ander bevriend echtpaar aan de gevolgen van een val van een balkon. Tussendoor krijgen we een indruk van de vier echtparen, met flashbacks, waaruit blijkt dat het niet de goede vrienden waren die ze leken te zijn. Een aangename thriller voor een stille avond. Zeker lezen.