Gefilterd op genre 'index.php'.
Resultaat 91 tot 100 van in totaal 216 gevonden boeken.

7
Nachtschade (Thriller)
Geschreven door Karin Slaughter, gelezen op 30-7-2006
Sara Linton, kinderarts en lijkschouwer, vindt een verkrachte en vermoorde vrouw. Dat leidt tot een serie verwikkelingen, waarin een seriemoordenaar het uiteindelijk op haar gemunt lijkt te hebben. Erg spannend, maar ook erg gedetailleerd waar het de bloederige en griezelige activiteiten van deze seriemoordenaar betreft, dus wat dat betreft wat minder aan mij besteed. Maar, ik geef toe, wel spannend, ook al zie je al vrij snel hoe het gaat aflopen. Prima vakantieliteratuur
6
De gehangene (Thriller)
Geschreven door Ian Rankin, gelezen op 26-7-2006
Verhalen over John Rebus, dus ja, dat is wat minder. Sommige voorspelbaar, andere gewoon saai, een enkele is wel aardig. Maar smeltend in de zon is het wel te doen.
6
Vuurwerk (Thriller)
Geschreven door Ian Rankin, gelezen op 17-7-2006
Rebus in strijd met de partijen in Noord-Ierland. Vergezocht en wat overdreven maar voor een warme zomerdag nog wel te doen.
7
Zonder spijt (Thriller)
Geschreven door Pieter Aspe, gelezen op 2-7-2006
In deze thriller moet Pieter van In het opnemen tegen hooggeplaatste figuren die zich hebben ingelaten met de Bende van Nijvel. Collega Versavel moet het wel ontgelden in deze aflevering, helaas. De moeite waard.
7
Het risico (Thriller)
Geschreven door Patricia Cornwell, gelezen op 30-6-2006
Een aardige vakantiethriller, met rechercheur Winston Garano in de hoofdrol. Aardig spannend en zeker ontspannend.
6
Voor de vorst (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 18-6-2006
Een thriller waarin Kurt Wallander samenwerkt met zijn dochter, gecombineerd met hun familieverhouding. Niet onaardig, maar het verhaal is erg uitgesponnen en al vroeg is duidelijk hoe het zit. Jammer.
7
Blindeman (Thriller)
Geschreven door Ian Rankin, gelezen op 18-6-2006
Tweede avontuur van John Rebus. Nu de ontmaskering van een bende rijkelui die geld verdienen op een wel heel onsmakelijke manier. Aardige thriller voor een warme zomerdag.
6
De piramide (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 2-5-2006
Een klein thrillertje ter gelegenheid van de week van de pocketbooks en niet onaardig. Maar wel een 'vluggertje', ondanks de toch weer aardige plot. Lekker snel te lezen als je aan zee bent, dat weer wel.
8
De terugkeer van de dansleraar (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 1-5-2006
Inspecteur Stefan Lindman heeft kanker. In de periode voor zijn bestraling en operatie helpt hij de moord oplossen op zijn gepensioneerde ex-collega Herbert Molin. Een nazi-organisatie wordt blootgelegd, een moordenaar vindt uiteindelijk zijn weg terug naar huis. Mooi uitgesponnen verhaal, zonder langdradig te worden deze keer.
5
Midwinteroffer (Thriller)
Geschreven door Anna Jansson, gelezen op 13-2-2006
Twee moorden als een soort offer en een zoektocht naar de dader. Maria Wern, inspecteur, raakt er persoonlijk bij betrokken. Een Zweedse thriller, maar Maria Wern haalt het niet bij Wallander natuurlijk.