Gefilterd op genre 'index.php'.
Resultaat 51 tot 60 van in totaal 216 gevonden boeken.

6
Krachtmeting (Thriller)
Geschreven door Loes den Hollander, gelezen op 5-5-2010
Een minithriller, dus je leest hem zo uit. Fons Mascini wordt vermoord en zijn vrouw Eva wil graag weten wie dat heeft gedaan. Haar beide zussen en de minnares van haar man spelen een belangrijke rol. Het heeft allemaal niet zoveel om het lijf, maar ach, in een warme caravan in een koude meivakantie is het een aangename verpozing.
6
Stille dreiging (Thriller)
Geschreven door Joy Fielding, gelezen op 20-3-2010
Ondertitel of althans eerder uitgekomen onder de titel De huurster. Een alleenstaande verpleegster, Terry, verhuurt haar buitenhuisje aan een leuke, toevallig aankloppende vrouw. In eerste instantie worden de vrouwen dikke vriendinnnen, maar gaandeweg verandert de relatie. Er gebeuren de gekste dingen, waarbij Terry het gevoel krijgt dat iemand het op haar gemunt heeft. Uiteindelijk blijkt er een heel andere waarheid te zijn. Fielding bouwt de spanning aardig op, het is een heerlijke vakantiethriller in ieder geval
7
Diagnose: besmet (Thriller)
Geschreven door Tess Gerritsen, gelezen op 5-3-2010
Nog zo'n aardige thriller, medisch uiteraard, want Tess Gerritsen is zelf ook arts. Deze keer gaat het om medische experimenten die ouderen moeten helpen verjongen en natuurlijk crimineel zijn. Jonge vrouwen worden zwanger gemaakt en zijn de dupe, maar dokter Toby Harper lost het allemaal op. Lekker spannend en absoluut ontspannend.
7
Hartslag (Thriller)
Geschreven door Tess Gerritsen, gelezen op 3-3-2010
Best spannend, deze medische thriller, zeker als je afleiding zoekt. Dokter Di Matteo (een vrouw natuurlijk) wordt geconfronteerd met harttransplantaties die niet via de normale route verlopen, maar slechts worden uitgevoerd bij degenen die ervoor kunnen betalen. Spannend, interessant en natuurlijk een beetje over de top, maar toch, lekker leesvoer eigenlijk.
7
De babysitter (Thriller)
Geschreven door Joy Fielding, gelezen op 8-2-2010
In deze winterse tijden zijn eenvoudige, maar spannende thrillers een uitkomst. Dat is deze pocket wel. Voor vijf euro veel plezier met de zoektocht van Amanda Travis naar het geheim achter de moord die haar moeder pleegt op een man. Een man die uiteindelijk niet zo toevallig wordt vermoord, als aanvankelijk wordt gedacht. Kortom, een aardige plot, met een snelle verteltrant, hier en daar wat humor (soms wat over de top) en uiteraard een redelijk bevredigend einde.
7
Villa Serena (Thriller)
Geschreven door Marion Pauw, gelezen op 6-2-2010
Een lekker thrillertje voor tussendoor. Fyllis en Andrew gaan op huwelijksreis naar de Dominicaanse Republiek waar Andrew na enkele aangename dagen probeert zijn vrouw te vermoorden. Fyllis gaat later terug om te achterhalen hoe dat kwam, wat een aardig verhaal oplevert. Goed voor een avondje aangenaam verpozen in ieder geval.
7
Predikant (Thriller)
Geschreven door Camilla Läckberg, gelezen op 1-1-2010
Deze keer wordt Patrick Hedstrm geconfronteerd met een ingewikkelde moordenserie, waarmee vooral de familie van 'De Predikant' te maken lijkt te hebben. De predikant is een man die - hij is al lang overleden - vroeger genezende gaven had en die overbracht op zijn zonen. Een van beide zonen accepteert als de waarheid aan het licht is gekomen en genezing onzin blijkt, niet dat hij deze gave niet heeft en dat heeft vergaande consequenties. Veel verhaallijnen, bijna allemaal rond de familier Hult die deze genezende gave ooit gehad zou hebben, maken het verhaal wel weer interessant. Zeker als je het mengt met het persoonlijke verhaal van Patrick en Erica, die een kind gaan krijgen en met Anna, de zus van Erica, die na een scheiding van haar griezelige echtgenoot Lucas, nu weer terugkeert bij hem. Dat kan nooit goed gaan, vermoedelijk stof voor de volgende thriller.
7
Het verloren symbool (Thriller)
Geschreven door Dan Brown, gelezen op 27-12-2009
Het Bernini Mysterie was niet aan mij besteed, maar deze thriller kreeg ik wel uit. Peter Solomon is een vooraanstaand lid van de Metselaarsloge en hij geeft een belangrijk onderdeel in bewaring bij zijn vriend Robert Langdon. Als Peter wordt ontvoerd, loopt de spanning snel op en word je continu op het verkeerde been gezet. Tussen alle uitleg door en ondanks alle soms erg vergezochte ontwikkelingen blijft het een spannend boek, dat je met gemak uitleest. Sommige verwikkelingen liggen wat voor de hand, andere zijn wat onduidelijk, maar al met al een mooie thriller, die zich afspeelt in Washington en je meteen een plaatje van die stad laat zien. Wel erg veel uitleg, maar die neem je dan voor lief.
7
De lichtmoorden (Thriller)
Geschreven door Giulio Leoni, gelezen op 20-10-2009
Eigenlijk het tweede deel van een trilogie, waarin Dante - werkend aan zijn meesterwerk - als een speurder en detective allerlei verbanden ontdekt in het oude Itali en de streken rond Florence. Mooi tijdsbeeld, niet een echte thriller, al staat dat op de voorkant, maar zeker een prachtig boek als je van Itali houdt. Florence in de 14e eeuw, heel mooi beschreven. Met dank aan Coen.
5
Zomertijd (Thriller)
Geschreven door Suzanne Vermeer, gelezen op 17-10-2009
Een yuppenechtpaar wordt bedreigd doordat hun dochtertje Bibi wordt ontvoerd. Het verhaal begint wel aardig, maar loopt uit op een ingewikkeld verhaal waarin uiteindelijk natuurlijk alles goed komt, maar de spanning niet echt te snijden is. Een tussendoortje, wat mij betreft.