Gefilterd op genre 'Thriller'.
Resultaat 91 tot 100 van in totaal 210 gevonden boeken.

7
Blindeman (Thriller)
Geschreven door Ian Rankin, gelezen op 18-6-2006
Tweede avontuur van John Rebus. Nu de ontmaskering van een bende rijkelui die geld verdienen op een wel heel onsmakelijke manier. Aardige thriller voor een warme zomerdag.
6
De piramide (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 2-5-2006
Een klein thrillertje ter gelegenheid van de week van de pocketbooks en niet onaardig. Maar wel een 'vluggertje', ondanks de toch weer aardige plot. Lekker snel te lezen als je aan zee bent, dat weer wel.
8
De terugkeer van de dansleraar (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 1-5-2006
Inspecteur Stefan Lindman heeft kanker. In de periode voor zijn bestraling en operatie helpt hij de moord oplossen op zijn gepensioneerde ex-collega Herbert Molin. Een nazi-organisatie wordt blootgelegd, een moordenaar vindt uiteindelijk zijn weg terug naar huis. Mooi uitgesponnen verhaal, zonder langdradig te worden deze keer.
5
Midwinteroffer (Thriller)
Geschreven door Anna Jansson, gelezen op 13-2-2006
Twee moorden als een soort offer en een zoektocht naar de dader. Maria Wern, inspecteur, raakt er persoonlijk bij betrokken. Een Zweedse thriller, maar Maria Wern haalt het niet bij Wallander natuurlijk.
4
Als broer en zus (Thriller)
Geschreven door Rene Appel, gelezen op 18-6-2005
Tja, die Appel. Ik kreeg het cadeau bij de aankoop van andere boeken, maar eigenlijk vind ik het niet veel. Te gewild, teveel van hetzelfde (weer die ongelukkige huwelijken waaruit veel narigheid voortkomt). Met moeite uitgelezen dus. En dan weet je op de eerste bladzijden al hoe het afloopt, ook dat nog.
3
Losprijs (Thriller)
Geschreven door Danielle Steel, gelezen op 28-3-2005
Een niet te lezen 'thriller', waarmee ik me even hoopte te vermaken. Tevergeefs. Lees maar niet, al zijn de oplages hoog. Je moet ervan houden, kennelijk. Het duurt te lang, je ziet al mijlenver aankomen wat er gaat gebeuren.
6
Kern van leugens (Thriller)
Geschreven door Iris Johansen, gelezen op 25-3-2005
Eve Duncan is forensisch deskundige en krijgt de opdracht een schedel te reconstrueren van een vermoorde man. Dat leidt tot een aaneenschakeling van intriges en veel spanning. Een aardige thriller voor in de trein.
7
De herrezen moordenaar (Thriller)
Geschreven door Mary Higgins Clark, gelezen op 22-10-2004
Een soort re´ncarnatie van een moordenaar die in de 19e eeuw drie vrouwen vermoordde. Nu worden opnieuw moorden gepleegd en Emily Graham loopt grote risico's omdat ze in het huis (van haar voorouders) is gaan wonen, waar ooit een van de vermoorde meisjes woonde. Spannend en ontspannend, in een avondje te lezen en je bent even helemaal weg.
6
Tijdbom (Thriller)
Geschreven door Johnathan Kellerman, gelezen op 20-10-2004
Ingenieuze thriller over een complot, waarbij de KuKluxKlan van plan is een tweede Holocaust te organiseren. Temidden van dit complot probeert een jong meisje met een lichte verstandelijke handicap op een school een hoogwaardigheidsbekleder te vermoorden, waarbij ze zelf om het leven komt. Reden voor Milo en Delaware om het complot te ontrafelen. Wel spannend af en toe maar ook wel erg ingewikkeld en soms wat langdradig.
8
Kijk niet achterom (Thriller)
Geschreven door Karin Fossum, gelezen op 11-10-2004
Nadat een meisje van 6 jaar is vermist en teruggekomen, wordt een 15-jarig ander meisje vermoord gevonden. Langzaam ontspint zich dit drama, waarbij je steeds meer te horen krijgt van de diverse dorpsbewoners en de spanning toeneemt. Goede thriller uit Noorwegen.