Gefilterd op genre 'Thriller'.
Resultaat 121 tot 130 van in totaal 216 gevonden boeken.

6
Studio Zes (Thriller)
Geschreven door Liza Marklund, gelezen op 3-10-2003
Hoewel iets minder dan 'Paradijs' was ook deze thriller weer de moeite waard. Annika Bengtzon werkt sinds kort als misdaadjournaliste (tijdelijk en hopend op een vaste baan) bij de krant. Daar krijgt ze te maken met de moord op een jonge vrouw. Ze schrijft erover en raakt er nauw bij betrokken.
7
Paradijs (Thriller)
Geschreven door Liza Marklund, gelezen op 19-9-2003
Renate gaf het advies in mijn Guestbook, Rita leende mij dit boek van Marklund en inderdaad: een spannende en ontspannende thriller, met een vrouw in de hoofdrol. Misdaadjournaliste Annika Bengtzon helpt een vluchteling en rolt een zogenaamde hulporganisatie voor bedreigde mensen op. Tussendoor haar persoonlijke geschiedenis, kortom, van alles wat en goed geschreven.
8
Dwaalsporen (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 9-9-2003
Inspecteur Wallander achterhaalt waarom een meisje zichzelf verbrandt en er vervolgens vier mannen met een bijl worden vermoord. Spannend en ontspannend.
7
Moordende twijfel (Thriller)
Geschreven door Elizabeth Dewberry, gelezen op 21-7-2003
De dochter van de gouverneur van Louisiana verdenkt haar vader en haar man van moord op haar moeder. Langzaam maar zeker ontdekt ze de waarheid, wat een spannend verhaal oplevert.
6
Wraak van twee mannen, die zestig jaar geleden (in 1944) ten onrechte zijn beschuldigd van een miljoenendiefstal. Het houdt niet over, maar is wel aardig. Ferdinandusse schreef het samen met Tomas Ross. Van Piet gekregen voor mijn verjaardag.
3
De claim (Thriller)
Geschreven door John Grisham, gelezen op 11-5-2003
Over op- en ondergang van een advocaat die het moet hebben van massaclaims. Nog slechter dan de vorige romans. Het lijkt wel een soort recept dat wordt uitgeschreven: zo lang mogelijk doorzeuren tot een climax is bereikt. Die climax is er niet. Kortom, nooit kopen. Bij de bieb moet je ook betalen, zelfs dat is eigenlijk teveel. Op de voorkant staat dat het een thriller is, maar ook dat is niet waar.
5
De vlucht van de ooievaars (Thriller)
Geschreven door Jean-Christophe Grangé, gelezen op 21-2-2003
Louis Antioche gaat op zoek naar verdwenen ooievaars, die achteraf diamanten blijken te smokkelen. Veel geweld, afgewisseld met niet geheel inleefbare relatieperikelen. In het vliegtuig gelezen, dan gaat het nog net.
7
Het ijshuis (Thriller)
Geschreven door Minette Walters, gelezen op 28-10-2002
Drie vriendinnen en de moord op de man van een van hen. Leuke thriller, geleend van Rita, met veel dank!
7
Omwille van de troon (Thriller)
Geschreven door Tomas Ross, gelezen op 27-10-2002
Met vaart en spanning geschreven politiek historische thriller over o.a. Prins Bernhard. Huug las hem in een keer uit op Kreta en dat wil wat zeggen. Er is veel onderzoek verricht door Ross en hij boeit van begin tot eind.
7
De hangende man (Thriller)
Geschreven door Koos van Zomeren, gelezen op 21-10-2002
Bart Timmer is verkozen tot kamerlid voor de PvdA en probeert zich daar staande te houden t.t.v. de vorming van het kabinet Den Uyl - Van Agt. Als zijn grootmoeder overlijdt gaat hij terug naar zijn dorp, waar drie moorden worden gepleegd. Aardige mix van thriller, politiek, jeugdherinneringen en dorpsleven.