Gefilterd op genre 'Thriller'.
Resultaat 111 tot 120 van in totaal 216 gevonden boeken.

7
De Da Vinci Code (Thriller)
Geschreven door Dan Brown, gelezen op 2-8-2004
Een lekkere vakantiethriller met literaire en culturele trekjes. Robert Langdon ontwart samen met Sophie Neveu het mysterie van de graal, startend en eindigend in het Louvre in Parijs. Je zou er zo naartoe gaan om nog eens goed rond te kijken. Van Kyra en Jurrin geleend. We gaan op zoek naar Het Bernini Mysterie, de vorige thriller van deze Dan Brown.
8
De blinde muur (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 6-7-2004
Dit is weer een hele spannende, veel beter dan de vorige (De vijfde vrouw). Een merkwaardig sterfgeval is de aanloop naar een computeraanval die verijdeld wordt met behulp van een jonge hacker. Als je je zinnen wilt verzetten in drukke tijden is dit een prima afleider.
6
De vijfde vrouw (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 4-7-2004
Opnieuw een thriller die de moeite van het lezen waard is, al moet ik eerlijk zeggen dat ze wel wat langdradiger beginnen te worden. Of ik heb er teveel gelezen, dat kan ook. Maar goed, de nieuwste ligt al weer klaar, het is niet anders. In De Vijfde Vrouw gaat het om een stevige wraakoefening: mannen die mishandeld hebben, worden op wrede wijze aan hun einde gebracht.
6
De eetclub (Thriller)
Geschreven door Saskia Noort, gelezen op 16-6-2004
Een thriller over vijf bevriende yuppenechtparen, van wie eerst een man het leven verliest tijdens een brand in zijn huis. Zijn vrouw en kinderen overleven deze ramp. Vervolgens sterft de vrouw van een ander bevriend echtpaar aan de gevolgen van een val van een balkon. Tussendoor krijgen we een indruk van de vier echtparen, met flashbacks, waaruit blijkt dat het niet de goede vrienden waren die ze leken te zijn. Een aangename thriller voor een stille avond. Zeker lezen.
8
De man die glimlachte (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 7-6-2004
Behoorlijk spannende thriller over inspecteur Wallander, die na een stevige depressie alle misdadige activiteiten van Alfred Harderberg, een zeer rijk man, achterhaalt en de man achter de tralies brengt. Neem maar mee op vakantie, dit boek.
6
Aasvlieg (Thriller)
Geschreven door Patricia Cornwell, gelezen op 15-4-2004
Twaalde deel in de Kay Scarpetta serie en spannend genoeg. Scarpetta is haar baan kwijt, maar vindt haar doodgewaande geliefde terug. Ook Lucy laat zich weer niet onbetuigd. Met dank aan Rita.
5
Wurggreep (Thriller)
Geschreven door John Sandford, gelezen op 14-2-2004
Als je met de trein mee moet en je wilt nog snel even een boekje kopen, neem dan zoiets als dit. Kost maar 4,95 euro, het is een soort thriller en het stelt allemaal niet zoveel voor, maar je hoeft in de trein tenminste niet te luisteren naar al die mobiel telefonerende reisgenoten. Een aardig thrillertje, psychothriller staat er op de buitenkant, maar dat lijkt me wat overdreven. Een fotomodel wordt vermoord en aansluitend nog een redelijk groot aantal anderen, maar Lucas Davenport lost het allemaal op.
4
Gevloerd (Thriller)
Geschreven door Carol Higgins Clark, gelezen op 22-1-2004
Tja, dit is de dochter van Mary, de schrijfster dan, en zij probeert te doen wat haar moeder doet. Maar helaas, het is een klasse minder. Veel te veel overhoop gehaald, dat is het voornaamste bezwaar. Het boekje wordt als thriller genoteerd, maar dat is te hoog gegrepen. Geef mij haar moeder maar, ook geen absolute topper, maar beter in staat mij bij het verhaal te houden.
8
Midzomermoord (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 6-12-2003
Opnieuw een spannend avontuur van inspecteur Wallander. Deze keer moet hij de strijd aan met een seriemoordenaar die een hekel heeft aan mensen die zich verkleden en mensen die gelukkig (lijken te) zijn. Na acht moorden lukt het Wallander en zijn collega's de oplossing te vinden.
8
Moordenaar zonder gezicht (Thriller)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 24-10-2003
Een oud echtpaar wordt op ongelooflijk wrede wijze vermoord. Dat leidt tot een ingewikkelde speurtocht o.l.v. Kurt Wallander. Het lijkt erop dat buitenlanders de moord gepleegd heben, maar pas na verschillende zijpaden wordt de moord opgelost. De onderkoelde stijl van Mankell is buitengewoon aangenaam.