Gefilterd op genre 'Thriller'.
Resultaat 101 tot 110 van in totaal 216 gevonden boeken.

4
Als broer en zus (Thriller)
Geschreven door Rene Appel, gelezen op 18-6-2005
Tja, die Appel. Ik kreeg het cadeau bij de aankoop van andere boeken, maar eigenlijk vind ik het niet veel. Te gewild, teveel van hetzelfde (weer die ongelukkige huwelijken waaruit veel narigheid voortkomt). Met moeite uitgelezen dus. En dan weet je op de eerste bladzijden al hoe het afloopt, ook dat nog.
3
Losprijs (Thriller)
Geschreven door Danielle Steel, gelezen op 28-3-2005
Een niet te lezen 'thriller', waarmee ik me even hoopte te vermaken. Tevergeefs. Lees maar niet, al zijn de oplages hoog. Je moet ervan houden, kennelijk. Het duurt te lang, je ziet al mijlenver aankomen wat er gaat gebeuren.
6
Kern van leugens (Thriller)
Geschreven door Iris Johansen, gelezen op 25-3-2005
Eve Duncan is forensisch deskundige en krijgt de opdracht een schedel te reconstrueren van een vermoorde man. Dat leidt tot een aaneenschakeling van intriges en veel spanning. Een aardige thriller voor in de trein.
7
De herrezen moordenaar (Thriller)
Geschreven door Mary Higgins Clark, gelezen op 22-10-2004
Een soort rencarnatie van een moordenaar die in de 19e eeuw drie vrouwen vermoordde. Nu worden opnieuw moorden gepleegd en Emily Graham loopt grote risico's omdat ze in het huis (van haar voorouders) is gaan wonen, waar ooit een van de vermoorde meisjes woonde. Spannend en ontspannend, in een avondje te lezen en je bent even helemaal weg.
6
Tijdbom (Thriller)
Geschreven door Johnathan Kellerman, gelezen op 20-10-2004
Ingenieuze thriller over een complot, waarbij de KuKluxKlan van plan is een tweede Holocaust te organiseren. Temidden van dit complot probeert een jong meisje met een lichte verstandelijke handicap op een school een hoogwaardigheidsbekleder te vermoorden, waarbij ze zelf om het leven komt. Reden voor Milo en Delaware om het complot te ontrafelen. Wel spannend af en toe maar ook wel erg ingewikkeld en soms wat langdradig.
8
Kijk niet achterom (Thriller)
Geschreven door Karin Fossum, gelezen op 11-10-2004
Nadat een meisje van 6 jaar is vermist en teruggekomen, wordt een 15-jarig ander meisje vermoord gevonden. Langzaam ontspint zich dit drama, waarbij je steeds meer te horen krijgt van de diverse dorpsbewoners en de spanning toeneemt. Goede thriller uit Noorwegen.
8
Moordkuil (Thriller)
Geschreven door Arnaldur Indridason, gelezen op 29-8-2004
Vrij Nederland gaf deze literaire thriller vijf sterren en terecht. Zit knap in elkaar, met motieven die in heden en verleden, in het raadsel zelf en in het leven van rechercheur Erlendur, die het oplost, verweven zijn. En uiteindelijk op een mooie manier bij elkaar komen. Speelt in Reykjavik en deze IJslandse schrijver is de bekendste auteur in zijn land.
4
De dichter (Thriller)
Geschreven door Michael Connelly, gelezen op 10-8-2004
'Ingenieus en onweerstaanbaar' staat er op de voorkant, maar voor mij niet echt. Duurt veel te lang en bevat weinig spectaculairs. Ook de ontknoping, die helemaal lang duurt, is te gezocht en misschien daardoor wel te voorspelbaar. Nee, helaas, deze schrijver bevalt me niet, zelfs niet op vakantie.
7
Het complot (Thriller)
Geschreven door Phillip Margolin, gelezen op 8-8-2004
Aardige thriller, waarbij de plot niet al te voorspelbaar is. Altijd prettige boeken voor de vakantie.
6
Terug naar de kust (Thriller)
Geschreven door Saskia Noort, gelezen op 5-8-2004
De voorganger van De eetclub, ook literaire thriller genoemd. Thriller kan nog wel, literair is de vraag. Maar ook deze leest snel weg, daar niet van. Een jonge moeder wordt bedreigd en probeert aan de bedreigingen te ontkomen door bij haar zus in te trekken. Die in hun ouderlijk huis aan de kust woont. Aardig spannend, een echt vakantieboek.