Gefilterd op genre 'index.php'.
Resultaat 51 tot 60 van in totaal 241 gevonden boeken.

6
Losgeld (Detective)
Geschreven door Mary Higgins Clark, gelezen op 25-3-2003
Ontvoeringsverhaal, waarin een rijke man wordt vastgehouden, maar uiteindelijk met vereende krachten weer wordt bevrijd. Altijd aardig, deze 'boekjes' van Higgins Clark.
6
Het vale paard (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 12-2-2003
Er wordt een pastoor vermoord, maar dat blijkt onderdeel te zijn van een misdadig complot waar veel geld mee gemoeid is. Een aardige Christie zonder de bekende speurders. Deel 20 in de nieuwe Poema-reeks
7
Het mysterie van Sittaford (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 6-2-2003
In een dorpje wordt - tijdens een zware sneeuwstorm - op raadselachtige wijze een oudere man vermoord. Een jonge vrouw ontrafelt de schuldvraag. Geen Poirot, geen Miss Marple, toch weer een leuke Christie. Nummer 19 uit de nieuwe Poemareeks.
5
Een olifant vergeet niet gauw (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 22-1-2003
Poirot op zoek naar de oplossing van een moordraadsel van twaalf jaar eerder. Een schijnbare dubbele zelfmoord van een gelukkig ouderpaar. Niet de beste van Christie en behoorlijk langdradig eigenlijk. Nummer 18 in de nieuwe Poemareeks.
7
De man in het bruine pak (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 19-1-2003
Anne Beddingfield gaat op avontuur, lost een misdaad op en vindt een echtgenoot. Wat wil je nog meer. Een hele oude Christie, uit 1924, zonder Poirot, Marple of Tommy en Tuppence. Deel 17 uit de Poemareeks.
6
Overal is de duivel (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 17-1-2003
Een vakantie in een hotel in Zuid-Engeland wordt wreed verstoord door de moord op een (onaangename) overspelige vrouw. Poirot, wie anders, lost het op. Deel 16 uit de nieuwe Poema-reeks en altijd weer leuk.
6
De versierde bezemsteel (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 12-1-2003
Poirot lost een oude en twee nieuwe moorden op. Twee kinderen die een moord lijken te hebben gezien, worden het slachtoffer. Een aardig puzzeltje. Deel 15 uit de Poemareeks. Zoals altijd een aangenaam tussendoortje.
7
Na de begrafenis (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 1-1-2003
Een rijke erflater sterft en dat lijkt een onnatuurlijke dood. Er is veel meer aan de hand, maar natuurlijk lost Poirot dit op. Deze keer op verzoek van de notaris van de overledene. Nummer 14 in de Poemareeks.
7
De laagte (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 30-12-2002
Op een party op het landgoed De Laagte wordt een van de genodigden vermoord. Uiteraard worden alle aanwezigen verdacht, maar lost Poirot dit probleem uiteindelijk op. Een aardige, wat afstandelijker verteltrant, beetje anders dan anders. Maar het is ook al uit 1946! Nummer 12 uit de Poemareeks.
7
De wraakgodin (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 21-12-2002
Miss Marple lost een oude misdaad op voor een gestorven vriend. Natuurlijk vindt ze uit wie tien jaar geleden een jong meisje heeft vermoord. Nummer 13 in de Poemareeks. Altijd leuk voor in de (kerst)vakantie.