Gefilterd op genre 'index.php'.
Resultaat 31 tot 40 van in totaal 241 gevonden boeken.

3
De wraak van de keizer (Detective)
Geschreven door Heuvel & De Waal, gelezen op 29-12-2003
Een miskoopje. Ik dacht dat het een aardige detective zou zijn, maar helaas, te bedacht, te opgelegd, slecht geschreven, kortom niks. Deze kerstvakantie weinig gelezen, want veel kerstbezoek en wat studie weerhielden me van de 'echte' boeken. Maar dat komt wel weer. Een goede vakantie kan zo ook, kennelijk.
7
De Cock en het lijk op drift (Detective)
Geschreven door A.C. Baantjer, gelezen op 21-9-2003
Baantjer nr. 49, uit 1998. In Bredevoort gekocht, voor de verzameling. Vader, moeder en broer uit n gezin worden vermoord om een muntenverzameling te bemachtigen.
6
De Cock en de dode minnaars (Detective)
Geschreven door A.C. Baantjer, gelezen op 21-9-2003
Baantjer nr. 26, uit 1986. In Bredevoort gekocht, voor de verzameling. Over een vrouw die als kunstwerk wordt 'gekocht', waarna de mannen die haar willen hebben vermoord worden.
7
De Cock en geen excuus voor moord (Detective)
Geschreven door A.C. Baantjer, gelezen op 16-9-2003
Moorden rond een vreemde situatie bij een bank. Nummer 60 in de Baantjer-reeks. Uitgekomen op de 80ste verjaardag van de schrijver deze week.
7
Het eindstation (Detective)
Geschreven door Patricia Cornwell, gelezen op 7-9-2003
Kay Scarpetta wordt beschuldigd van moord. Samen met haar nichtje Lucy en geholpen door de officier van justitie (ook een vrouw) lost ze het op. Altijd spannend. Van Rita geleend.
6
De geheime tegenstander (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 21-8-2003
Aardige detective met de jonge Tommy Beresford en Tuppence Cowley, die een spannend avontuur beleven, vlak na de eerste wereldoorlog. Deel 30 in de nieuwe Poemareeks.
7
Een handvol rogge (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 2-8-2003
Een mooie klassieke Christie: moord in een familie, een landgoed, diverse mogelijke daders en Miss Marple lost het op. Een echte vakantiedectective. Nummer 29 in de nieuwe Poemareeks.
6
Het derde meisje (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 31-7-2003
Een meisje denkt dat ze moorden pleegt en komt daarmee bij Hercule Poirot. Die het probleem oplost, uiteraard. Nummer 28 in de nieuwe Poemareeks.
5
De moordenaar droeg blauw (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 27-7-2003
Geen directe aanwezigheid van Poirot (al wordt er wel even over hem gesproken) of Miss Marple, maar een moord die wordt opgelost door een commissaris Battle. Niet de beste, maar altijd aardig. Nummer 26 uit de nieuwe Poemareeks.
7
Een goochelaarstruc (Detective)
Geschreven door Agatha Christie, gelezen op 27-7-2003
Eindelijk treedt Miss Marple weer eens op, nu om een moord op een oude vriendin te voorkomen en een andere op te lossen. Nummer 27 in de nieuwe Poemareeks.