Gefilterd op genre 'Detective'.
Resultaat 21 tot 30 van in totaal 236 gevonden boeken.

7
Bloedband (Detective)
Geschreven door Johnathan Kellerman, gelezen op 29-7-2004
Weer een aardige vakantiethriller, die ik in Liverpool was begonnen, maar per ongeluk in het vliegtuig liet liggen. Een nieuwe gekocht (Poema, 5 euro, dus dat is te overkomen) en op mijn eerste vakantiedag uitgelezen. Alex Delaware lost weer een heel probleem op voor een zielig kankerpatientje en zijn grote zus. Achter hun kleine drama een drugsverhaal. Ach, goed om af te kicken van het werk.
7
Het scherp van de snede (Detective)
Geschreven door Johnathan Kellerman, gelezen op 26-7-2004
De kinderpsycholoog Alex Delaware wordt gebeld door een oud-patiënt die geheel in de war is. Later wordt hij gevonden bij een vermoorde man. Delaware achterhaalt de waarheid en lost een aantal moorden op.
6
Het graf (Detective)
Geschreven door Henning Mankell, gelezen op 30-5-2004
Cadeauboekje wegens de week van het spannende boek. Inspecteur Wallander wil een huis kopen op het platteland. Bij de bezichtiging vindt hij in de tuin een deel van een skelet. Er blijken twee geraamtes begraven te liggen. Natuurlijk lost hij het op. Aardig boekje.
6
De Cock en de gebrandmerkte doden (Detective)
Geschreven door A.C. Baantjer, gelezen op 11-4-2004
De 61e Baantjer, goed voor een tussendoortje op 1e paasdag. Wraak en moord, als altijd vakkundig en traditioneel door De Cock en Vledder opgelost.
6
De dertien katten (Detective)
Geschreven door A.C. Baantjer, gelezen op 26-2-2004
Soms is een tussendoortje niet slecht. Dit is een variant op de De Cock detectives, met wat surrealistische trekjes en niet met De Cock maar met Albert Versteeg. Ach, het is best aardig, als afleiding.
3
De wraak van de keizer (Detective)
Geschreven door Heuvel & De Waal, gelezen op 29-12-2003
Een miskoopje. Ik dacht dat het een aardige detective zou zijn, maar helaas, te bedacht, te opgelegd, slecht geschreven, kortom niks. Deze kerstvakantie weinig gelezen, want veel kerstbezoek en wat studie weerhielden me van de 'echte' boeken. Maar dat komt wel weer. Een goede vakantie kan zo ook, kennelijk.
7
De Cock en het lijk op drift (Detective)
Geschreven door A.C. Baantjer, gelezen op 21-9-2003
Baantjer nr. 49, uit 1998. In Bredevoort gekocht, voor de verzameling. Vader, moeder en broer uit één gezin worden vermoord om een muntenverzameling te bemachtigen.
6
De Cock en de dode minnaars (Detective)
Geschreven door A.C. Baantjer, gelezen op 21-9-2003
Baantjer nr. 26, uit 1986. In Bredevoort gekocht, voor de verzameling. Over een vrouw die als kunstwerk wordt 'gekocht', waarna de mannen die haar willen hebben vermoord worden.
7
De Cock en geen excuus voor moord (Detective)
Geschreven door A.C. Baantjer, gelezen op 16-9-2003
Moorden rond een vreemde situatie bij een bank. Nummer 60 in de Baantjer-reeks. Uitgekomen op de 80ste verjaardag van de schrijver deze week.
7
Het eindstation (Detective)
Geschreven door Patricia Cornwell, gelezen op 7-9-2003
Kay Scarpetta wordt beschuldigd van moord. Samen met haar nichtje Lucy en geholpen door de officier van justitie (ook een vrouw) lost ze het op. Altijd spannend. Van Rita geleend.