Gefilterd op genre 'Misdaadroman'.
Resultaat 41 tot 45 van in totaal 45 gevonden boeken.

7
De stenen kist (Misdaadroman)
Geschreven door Kjell Eriksson, gelezen op 3-4-2005
Sven-Erik Cedern wordt gezien als de moordenaar van zijn vrouw en dochter, waarna hij zelfmoord zou hebben gepleegd. Ann Lindell onderzoekt de moordzaak, waarbij een schandaal aan het licht komt van het medisch instituut MedForsk waar Sven-Erik mede-eigenaar van was. Tussendoor wat persoonlijke ervaringen van deze rechercheur, op vaardige, Skandinavische wijze beschreven.
7
Het zoete gif (Misdaadroman)
Geschreven door Faye Kellerman, gelezen op 27-2-2005
Eerste kennismaking met deze misdaadromanschrijfster (familie van Jonathan ongetwijfeld) en niet onaardig voor tussendoor. Peter Decker (en zijn gezin) lossen een stevige misdaad op: een massamoord in een restaurant in Los Angeles. Prima weekendlectuur.
7
Blauw bloed (Misdaadroman)
Geschreven door Pieter Aspe, gelezen op 17-5-2003
Commissaris Van In en zijn vriendin, onderzoeksrechter Hannelore Martens, raken verzeild in een ingenieuze moordzaak, met een koninklijk tintje. Uiteraard vakkundig door beiden opgelost.
5
Grof wild (Misdaadroman)
Geschreven door Pieter Aspe, gelezen op 23-5-2002
Eva en Victor gaan hun 25-jarig huwelijk vieren in een huisje in de Ardennen. Het wordt een soort nachtmerrie. Beetje slap verhaal, eerlijk gezegd. In Waregem gekocht, dat wel.
7
Zoenoffer (Misdaadroman)
Geschreven door Pieter Aspe, gelezen op 7-1-2002
Commissaris Van In onderzoekt een moord in een park waar homos worden gemolesteerd, maar komt terecht in een politieke ETA aanslag. Niet slecht, met aardige tussendoortjes.
vorige 1 2 3 4 5